Inscripció

INSCRIPCIÓ

Formulari d’inscripció AQUÍ

La quota d’inscripció inclou: accés online (plataforma Zoom) a totes les sessions, inclosos els tallers i certificat d’assistència.

Quotes d’inscripció (21% Iva inclòs)

General 90,00 €
Gerocultor/a 39,00 €
*Col·legiat/da del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya (TSCAT) 67,50 €
*Col·legiat/da del Col·legi de Logopedes de Catalunya (CLC). 10 beques concedides per ordre d’inscripció 63,00 €
*Col·legiat/da del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC). 20 beques concedides per ordre d’inscripció 67,50 €
*Col·legiat/da del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB). 40 beques concedides per ordre d’inscripció 67,50 €

 

*La diferència d’import de la quota de col·legiat/da respecte a la quota general, es considera una beca i és assumida directament pel Col·legi corresponent.

Inscripcions per a grup (quatre o més persones del mateix centre)*La diferència d’import de la quota de col·legiat/da respecte a la quota general, es considera una beca i és assumida directament pel Col·legi corresponent.

A partir del quart inscrit del mateix centre, s’aplicarà un descompte del 10 % en totes les inscripcions. Queden excloses d’aquest descompte les inscripcions acollides a la quota de Gerocultor/a. Es prega contactin prèviament amb la secretaria tècnica per tal de formalitzar aquestes inscripcions. El pagament es realitzarà per transferència bancària un cop confirmat l’import a pagar per part de la secretaria tècnica.

CANCEL·LACIONS

Les cancel·lacions s’han de comunicar per escrit a Activa Congresos. Les devolucions corresponents es faran després de les Jornades.

Les condicions a aplicar són:

Per cancel·lacions rebudes abans del 28 de febrer, es reemborsarà la quota d’inscripció pagada, menys 15€ de despeses administratives. A partir d’aquesta data no hi haurà devolució. S’acceptaran canvis en el nom de la inscripció sense penalització. Els canvis s’han de comunicar per escrit a Activa Congresos.